NÅ BYGGER VI SISTE BYGGETRINN PÅ FLOTTE VIKENSTRANDA VED MJØSA

Vi bygger totalt 23 leiligheter fordelt på blokk og rekkehus og med bølgeskvulpet fra Mjøsa like ved.
Mange har sikret seg en ny leilighet i dette byggetrinnet, men det er fortsatt flere flotte leiligheter ledig, se oversikten.

VISNING TIRSDAG 22.10.19 KL 14.00 - 14.30

MEGLER ER TILSTEDE I VISNINGSBRAKKA PÅ TOMTA

Ta gjerne kontakt med vår prosjektmegler Silje Aandalen, mob 993 08 546 og avtal et privat møte.

 
 
 

balk-bg6.jpg

balkonger/TAKTERASSE

På Vikenstranda BT 6 vil det bli en unik takterrasse med spektakulær 360-graders utsikt på deler av taket på blokka. Terrassen vil bli inndelt i soner som gir god mulighet for ulike lune sitteplasser. Leilighetene har i tillegg romslige balkonger på 11-44 kvm med gode solforhold.

friluft-bg6.jpg

Friluftsliv

Vikenstranda har en svært attraktiv beliggenhet rett ved Mjøsa, like sør for Gjøvik sentrum.  I Gjøvik er det mange muligheter for friluftsliv og fritidsaktiviteter. Du finner blant annet alpinanlegg, hoppbakke, badeanlegg, friluftsbasseng, sandvolleyballbane, skateboardramper, tennisbaner og mye mer.

1av3-shopping.jpg

Sentralt

I Gjøvik finner du det meste du måtte trenge, med et rikt utvalg av caféer, restauranter og butikker. Du finner også kjøpesenteret CC Gjøvik – som har 86 butikker og er innlandets største kjøpesenter i både omsetning og kvm.

 
 

GARASJE/PARKERING

Hver leilighet leveres med én parkeringsplass i felles garasjekjeller på kjellerplan under blokk. Utbygger fordeler garasjeplasser. Det legges klart for tilkobling av el-billading med elektrisk skinne i p-kjeller. Ved tilkobling bekostes ladeboks av den enkelte kjøper, og strøm betales etter forbruk.

 
2018_05_31_LINE_drone002.jpg


For leveringsbeskrivelse, ta kontakt med megler for å motta prospekt.